Gul snö & så’nt

Igår var det inte bara jag som firade födelsedag, utan – som Tommie mycket riktigt påpekade – även den smörgåsgrill som jag fick i 25-årspresent av kollegorna Gunilla, Pernilla & Ylva. Efter hela 20 år tillsammans gör den fortfarande världens bästa toasts, coolt 🙂

Som jag tidigare har nämnt så har jag fått dille på färskpressad apelsinjuice, och för att ytterligare förstärka “frukteffekten” så har jag nu infört fruktsallad till mer eller mindre obligatorisk dessert. Med lite hackad mandel, och för min del gärna en klick lättvispad grädde, så är det ju bara såå gott 😛 Och framförallt är det ju ett utmärkt sätt att få i sig frukt, vilket jag & Tommie annars är urusla på.

Under dagens promenad med Catla passade jag på att studera naturen ordentligt, och jag såg faktiskt ett par halvskumma saker. Bilder följer:

träd

Ett helt vanligt träd, men det såg lite ensamt och fruset ut…   Det kanske hade behövt en kram?! 😉

kåda

Gul snö känner väl alla till, men den här satt mer än 1½ meter över marken så det borde ju inte ha varit kiss. Tycker att kådan borde ha frusit, så det KAN väl inte vara annat än saliv från en snusande älg? Eller?!

hårigt träd

Det inringade området innehöll något som såg ut som djurpäls, men eftersom det satt så högt och lite överallt så antar jag att det bara var ett orakat träd…

 

 

snö

Åter hemma på tomten så var allt ytterst normalt, det vill säga massor av vit snö.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *