TigerBus & vårkänslor

Man ska väl inte uppmuntra katter att attackera fötter & händer, eftersom det är långt ifrån alla som uppskattar det (Danne är en 😉 ). Vår Bus är vanligtvis dessutom helt ointresserad av fötter (hon har ju Catla 🙂 ), MEN idag kunde jag bara inte motstå att retas lite grann. Ni ser själva hur det gick: Likt en farlig tiger greppade Bus sitt byte, och hon var bedårande söt när hon hade lyckats.

Under dagens rast från studierna tog jag som så ofta en promenad, men just idag fick jag verkligen vårkänslor. Jodå, vattnet porlade i ån och det faktum att isen hade smält och vattnet rörde sig gjorde mig såå glad 🙂 Okej, jag är medveten om att det sannolikt kommer mera vinterkyla men det funderar jag inte över denna dag.

Idag är Tommie och storhandlar, och jag tycker att det borde vara en utmärkt dag för minimal trängsel. Det är inte löning förrän imorgon, och det har redan hunnit gå några dagar sedan barnfamiljerna fick sina barnbidrag = förhoppningsvis en och annan som väntar in morgondagen. Det ska hursomhelst bli underbart att få hem MASSOR med mat att fylla kyl & frys med. Gillar liksom att kunna välja och vraka beroende på hur inspirationen för dagen ter sig 😛

/ Storkelina

katt

“Tigern” Bus med sitt byte.

spring

Ingen is här inte!

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.