Veckorapport

barmark

Härligt med mycket barmark! Och gummistövlarna slits hårt här hemma i skogen (såg just hålet…).

I onsdags var jag tvungen att gå tidigare från jobbet på grund av ryggskrället som inte behagade sköta sig, och i torsdags förmiddag slog jag till med en redig praktvurpa 🙁 Jag (vi) hade en kille här för att byta ut och flytta vår parabolantenn, och eftersom jag ville att han skulle få jobba ostörd så hade jag satt ett kompostgaller i en dörröppning för att hindra vår sällskapliga Catla från att “hjälpa till”. Det hela drog dock ut på tiden, så jag klev över gallret för att ta med Catla ut på tomten. Och jodå, tanken var god men på vägen tillbaka fastnade en mindre smidig figur (läs undertecknad) dessvärre med en fot i gallret och flög handlöst genom luften samt landade med en duns på golvet. Catla, som jag hade i famnen, klarade sig utmärkt och skuttade glatt vidare men själv blev jag skapligt mörbultad. En himla tur att det inte slutade med några benbrott, för en höft och en axel (och såklart ryggen) fick sig en ordentligt omgång… Parabolkillen? Något förvånad när han till sist förstod vad det var som lät 😉

I fredags fick jag & Tommie middagsgäster i form av Danne & lilla Alicia. Vi slafsade i oss kycklingrullader à la Storkelina (alltså fyllda med bacon, lök, parmesanost & basilika), potatisgratäng, rosé- & grönpepparsås och en god sallad. Desserten bestod av hemlagad chokladglass, och när den skulle förtäras hade även svägerskan Jenny & finaste brorsonen Sebbe anslutit. En trevlig kväll! 🙂

Lördagen inleddes för min del med en tur till Solrosen (butik & café i Östervåla City), och detta tillsammans med bästa Jenny. Väl hemma så blidde det sedermera en tur i skogen tillsammans med Tommie & spårhunden Catla, och även om jag inte var på topp rent fysiskt så var det underbart härligt och en MASSA barmark att gå på. Under kvällen blidde det slutligen en gnutta studier, lite Tv och litervis med onyttig Coca Cola 😛

Idag har jag återigen haft det “knöligare” med rygg och höft, men dessbättre så stod inga fysiskt krävande aktiviteter på schemat. Av den planerade långpromenaden med Catla blev det intet (den kraftiga blåsten var en bidragande orsak), och köksarbetet reducerades till hämtmat à la Tommie. En rätt skön dag trots allt, men ett par dåliga samveten över det där jag borde ha gjort kommer jag inte ifrån. Särskilt inte det totalt bortglömda telefonmötet (sorry Helen & Louise!!) 🙁

/ Storkelina – för dagen både klumpig och glömsk

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.