Opåskig påskmix

Jag som en gång i tiden var såå traditionsbunden har firat påsk utan att ens vara i närheten av vare sig påskris eller ägg – så det kan bli liksom! 😉 Bra har jag, Tommie & djuren hursomhelst haft det och det är ju huvudsaken 🙂 I fredags kom mamma & brorsan Åke förbi på en snabbvisit, och i lördags svängde vi i vår tur förbi Åke, mamma, Sebbe & Jenny för fika och allmänt umgänge. Och jodå, tack vare pedagogen Sebbe så lyckades jag för första gången i mitt liv få iväg en pil med pilbåge. Pilbågsskytte blidde plötsligt rackarn’s kul!

Söndagen bjöd för Tommies del på en kort tur i Annelunds cross-spår, där även Danne testade sin nya “maskin”. Själv nöjde jag mig med en promenad med Catla, men fick tillsammans med nämnd duo och ytterligare en uppsättning grabbar i alla fall delta i det viktiga (?) snacket efteråt 🙂 Under kvällen bjöds det sedermera på middag à la Tommie, och trots att det är tämligen sällan min käre make står vid spisen så blev det som ALLTID jättegott 😛

Idag har jag mest bara pluggat, men fick åtminstone några timmars välbehövlig paus när jag var med Cicci, Wilma & ponnyn Athena på hoppträning för Cia Tenggren. Superkul att se hur mycket Wilma har utvecklats, och så blev jag som vanligt rejält ridsugen när jag såg både häst och ett finfint ridhus. Härligt!

/ Storkelina

sebbe2

“Instruktören” Sebbe, som lärde sin gamla faster att skjuta pilbåge.

 

busbus

Fina Bus har koll på alla mössen.

 

Athena

Athena & Cicci.

Wilma

Wilma har precis suttit upp.

ridhus

Fina ridhuset i Upplanda.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *