Helg i Kungliga Hufvudstaden

boston terrier;puppies

En härlig vy från gårdagens Vallentuna-besök.

 

I morse var det tänkt att jag skulle åka till jobbet, men vaknade redan innan klockan skulle ringa med en fruktansvärd nack- och huvudvärk 🙁 Istället för uppstigning kl 04.15 blidde det således till att ligga till sängs ända in på eftermiddagen, men därefter släppte åtminstone huvudvärken och jag kunde åter inta mänsklig form. Skönt!

De senaste dagarna har varit hektiska, men rackar’ns trevliga med bland annat ett tvådagars huvudstadsbesök 🙂 Lördagskvällen tillbringades i Vallentuna hos Jonas, Ngozi & deras lille Sten = god mat, gott att dricka och MASSOR av efterlängtat umgänge. Och jo, alldeles för sen sänggång blev det också 😛

Söndagen inleddes med frukost och ett par timmars prat, men därefter styrde jag & Tommie kosan till Viktoria & Co i en annan del av Vallentuna. Förutom att lämna ifrån oss en massa prylar (Svenska Bostonterrierklubbens utställningsarsenal), så blev det fika, tjatter och en massa hundmys. Supertrevligt!

Sist men inte minst så blev det en tur till min stackars mamma, som drabbats av bältros i ansiktet av alla ställen. Såg såå obekvämt ut, men tappra mamma var ändå lika positiv och fantastisk som vanligt 🙂 🙂 Hon hade dessutom ett par nya tights, som till och med Tommie (!) tyckte var coola. Trooor att det beror på att de såg ut lite som tatueringar… 😉

Nu ska jag snart sussa sött, men med tanke på att jag sovit hela dagen så KAN det komma att bli svårt. Tur att här finns djur att kela med (Tommie sover redan) så att det finns nå’t att göra om natten skulle bli sömnlös 🙂

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.