Vackraste Sverige

naturen

Ofta när jag ser bilder från fjärran länder så fascineras jag över hur vackert det är med oändliga sandstränder, palmer, blåa laguner och annat som är långt ifrån det vårt avlånga land har att erbjuda. I måndags när jag, efter att ha blivit avsläppt efter Rävsvads-Wilmas hoppträning, traskade cirka 400 meter hem mot “stugan” så stannade jag dock upp och insåg en gång för alla: INGET bräcker den oslagbara svenska naturen med dess variation i såväl årstider som beskaffenhet. Här har vi allt från bitande kyla till härligt varma sommarmånader, och landskapet skiftar från platta skånska vidder till norrländska fjällmarker. Såå fantastiskt vackert, och jag är oerhört tacksam över att leva mitt i denna sagolika skapelse. För nä, upplevelsen blir faktiskt inte densamma om man befinner sig exempelvis på Sergels Torg i Stockholm eller i någon av våra välbefolkade och inte alltid så väl renhållna förorter… Trevlig helg förresten! 😉 🙂

/ Storkelina – livsnjutaren

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.