Djupt försjunken i…

skattelag

För dagen sitter jag mestadels djupt försjunken i min “nya” följeslagare: Skattelagstiftning 15:1. Inte alls så tråkigt som det kanske låter (?), men det trista är att jag periodvis har ytterst lite tid över för annat 🙁 Det är nämligen inte bara denna bok/kurs som pockar på min uppmärksamhet, utan även marknadsföringen och kvalitetsstyrningen kräver sitt. Och så vill jag ju gärna hinna med Tommie, Bus, Catla, ankorna, ödlan Ömer, mamsen & övrig familj, mina vänner, jobbet, mina uppdrag inom Svenska Bostonterrierklubben (webmaster och styrelse) och lite avkoppling också… Emellanåt blir det rackar’ns svårt att få ihop allt, men jag menar INTE att klaga – jag har valt detta alldeles själv 🙂 🙂 Att man sedan kan ifrågasätta huruvida jag alltid väljer så klokt är ju en heeelt annan sak 😉 Ha det gott alla!

/ Storkelina – i farten

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.