Nackvärk, poolparty & så’nt

TIRK

På Tierps Ryttarklubb var det öde, men jag & Jejje fick oss ändå en titt på de STORA och fina ridbanorna.

 

Den senaste veckan har bjudit på fortsatta nacksmärtor (peppar peppar, men bättre i detta nu), massor av regn, lite sol, förvärvsarbete, mys med alla djuren och härligt umgänge. I fredags var jag på poolparty (Tommie var hemma och spacklade/skruvade golv…) hos Stefan & Anne i Tärnsjö – något som jag så sent som i torsdags trodde skulle bli omöjligt på grund av smärta. Men nej då, smärtan klingade av, supergod mat & dryck gjorde sitt till OCH bad i en pool med över 30 grader varmt vatten var som balsam för lilla nacken. En verklig toppenkväll, tack! 🙂 😛

Igår var jag & Tommie hemma och gjorde en massa nytta, och under kvällen blev det sedermera grillat, en flaska Amarone, chokladpudding, jordgubbar & vispgrädde tillsammans med Christian & Jejje. Och jo, med kaffe avec som grädde på moset samlade vi vuxenpoäng i rask takt innan grannarna gick hem och jag & Tommie lät några avsnitt av Game of Thrones ta vid 🙂

Idag har det vilats, jobbats och ätits pizza och dessutom tog jag & Jejje en sväng till Tierp för att kolla in ryttarklubbens anläggning. Här ska det nämligen, för första gången på 25 år, börja ridas lektioner och jag är sååå inspirerad. Nu? Soffmys med semesterfiraren Tommie, Catla & Bus. Inte dumt alls!

/ Storkelina – på gång igen

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.