Sol & glädje

t

Tommie (strax innan han började gapskratta) tvingades posera i sina nya kläder.

Idag var det Tommies första semesterdag, och precis som vanligt så har den bjudit på strålande solsken 🙂 Faktum är att det brukar vara ett tämligen säkert kort att följa Tommies & mina semesterplaner, för vi lyckas så gott som alltid med att pricka in finvädret. Om det nu är sol man vill ha alltså!

Själv har jag (som student) inte så många semesterdagar att ta ut, så jag jobbar ytterligare ett par dagar innan det är dags för ett par veckors ledighet. Men men, vad gör väl det när jag alltsomoftast har ynnesten att kunna jobba hemifrån och plocka ut kontoret på verandan? Det är faktiskt inte tokigt alls att jobba några timmar i sällskap av fjärilar och fågelkvitter 🙂

Idag har Tommie invigt sin nya cross-outfit, och själv var jag som ett barn på julafton när jag var i Tierp och utökade min ridutrustning med nya strumpor, ett par handskar och en säkerhetsväst. När det gäller säkerhetsvästen så har jag aldrig tidigare ridit med en så’n, men tänker att det är lika bra att vänja mig vid den från början när jag nu planerar att återinta hästryggen. Är nämligen heeelt säker på att jag skulle uppleva den som ruskigt obekväm och otymplig om jag först rider något tiotal lektioner utan den, och så vill jag ju inte att det blir.

/ Storkelina – för dagen smärtfri, nöjd & belåten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *