Hektisk tillvaro

Det har blivit ruskigt dåligt med uppdateringar här på slutet, MEN bättring utlovas. Ibland är det bara såå mycket som händer runt omkring en, och då är det ju tyvärr så att vissa saker prioriteras bort 🙁

Som jag tidigare nämnt så har vi sedan en tid två hundar här hemma (Catla & lillasyster Ella), och jag är väldigt noggrann med att var och en ska få sin egen tid med mig. För Catlas del handlar det mycket om att “allt ska vara som vanligt” (vi vill ju inte ha några svartsjukedraman 😉 ), medan det för Ella känns viktigt att jobba lite extra efter miljöombytet. Hursomhelst, hunderiet är hyfsat tidskrävande! 🙂

Annars är det som vanligt en massa studier, lite förvärvsarbete, ett uns ideellt arbete, hästeri, diverse umgänge och emellanåt: En gnutta välbehövlig vila. Under förra helgen var det verkligen full rulle med “min” delägda travare Titans Hilds unghästutställning som rejäl spänningshöjare. Eftersom jag själv prioriterade att stanna hemma och rida blev det ordentligt nervpirrande med rapporter från delägarna Jejje & Mickis, som tagit vår juvel till Bollnäs. Resultat? Vinnare i sin klass (1-åriga ston), och 2:a totalt i Best in Show. Wow, så kul 🙂 🙂 Det hela firades sedermera hemma hos Tina, där det åts pizza + dracks skumpa + spelades sällskapsspel. Toppenkul 😛

Igår hade jag en utomordentligt trevlig eftermiddag med fina kusinbarnet Kim och det var dessutom rackarn’s kul att äntligen få träffa hennes häst, nämligen arabkillen Affe. Så småningom anslöt även Tommie, och en gemensam måltid intogs på Harbo Restaurang & Pizzeria. Mycket trevligt!

/ Storkelina – snart på nya äventyr

Hild & Mickis

Titans Hild & och delägaren Mickis, som så förtjänstfullt visade henne på unghästutställningen i Bollnäs.

Bus & foten

Finaste Bus undersöker mattes RENA strumpa.

Bus & Catla

Catla putsar Bus så att det ser ut som att hon ska vrida nacken ur led…

Bizon

Hemma hos Tina hittar man finaste kissen Bizon, som snart blir Solna-bo.

Affe & Åke

Affe följd av Åke (som travare under namnet Mack Ribb).

Affe profil

Affes vackra profil.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.