Underbar hösthelg

Under helgen som gått har jag mestadels tagit det lugnt, medan Tommie ägnade lördagen åt kurs på jobbet och delar av söndagen åt att installera vår nya bastu. Jag har dock inte bara varit soffpotatis, för lördagsmorgonen ägnades i vanlig ordning åt ridlektion i Tierp. Såå himla kul, och det blir ju inte heller sämre av att jag delar mitt roliga med Jejje & Fanny. Toppen! 🙂

Efter ridningen fick jag besök av kollegan Gunilla & hennes brorsa Christer och nä – de kom inte bara för att träffa mig och kika på Bus. Visst stannade de och fikade en stund hemma hos mig/oss, men ganska snart bar det av för den viktigaste delen av deras besök i Östervåla: Hämtning av allra sötaste kattungen Bizon. Den sistnämnda är en härlig liten krabat, som jag träffat ett antal gånger hemma hos Tina och uppfödaren Fanny. Underbart skönt att veta att han kommer till det allra bästa av hem, där han kommer att älskas oändligt mycket och skämmas bort MASSOR <3

Idag skulle jag ha varit barnvakt några timmar, men då Danne inte längre skulle bort blidde det i stället finbesök av honom, brorsan Matte & lilla Alicia. Tillsammans åkte vi ner till Gåsholmen (vid sjön Tämnaren) och grillade korv, och avslutningsvis åkte vi hem till oss så att Tommie fick lite hjälp med bastuinstallationen. Och nä, det var inte jag & Alicia som hjälpte till 😉 Vi hade ju viktigare saker för oss som att gå till Annelund och titta på kaniner samt släppa ut höns 🙂

Massor av bilder följer, varsågoda!

alicia ko

Glad och nöjd Alicia, och en lika glad kossa i bakgrunden.

danne alicia

Danne & Alicia väntar på att korven ska blir klar.

matte

Matte väntar också på tilltugg.

kaffe

Efter-maten-kaffet intogs i en sönderskuren MER-flaska, för kopparna hade vi glömt hemma…

kor i vatten

Korna vid Aspnäs har hela Tämnaren som vattenho.

kor i vatten 2

Coola djur.

kor i vatten3

Flera kreatur.

ko på fel sida

Och här har vi en rackare som hamnade på fel sida om hagen när hon klev upp ur vattnet. Höll oss sällskap vid korvgrillningen i stället 🙂

tranflytt

Himmel och vatten vid Gåsholmen.

gunilla bus

Kollegan Gunilla fick äran att bekanta sig med Bus.

bastu

Nya bastun, som ska få annan färg på fasaden för att matcha…

dusch

… resten av badrumsinredningen.

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”Underbar hösthelg

  1. Måndagsrapport från Bizon: Åka bil är inget vidare, men jag kämpar på! För övrigt så är jag helt suverän, jag äter, går på lådan, leker & sover. Idag ringde “faster” och väckte mig klockan 1000! Jag som låg så skönt på husses huvudkudde.
    Kram från Bizon (glöm inte att skicka kram till Fanny också)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.