Nykaklat & så’nt

Okej, jag är kvälls/nattmänniska men att  jag som föregående natt stod och förberedde scones (bara att grädda på morgonen) och dukade frukostbordet hör INTE till vanligheterna. Hursomhelst, kl 02.30 var jag färdig och detta efter att Tommie vid tvåtiden kläckt ur sig att grannen Jejje hade beställt nybakade scones lagom till hennes ankomst kl 9. Att jag skulle kliva upp tiiidigt var inget alternativ, så då blev det nattarbete i stället 🙂 Och jo, Jejje som skulle kakla vår dusch fick sina scones 😛

För den som tycker att det verkar osäkert att en icke utbildad plattsättare kaklar duschen så kan jag trösta er med att kaklet har satts på en våtrumsmatta/tapet, som i sig är godkänd som tätskikt OCH godkänd som underlag för kakel. Plattsättare med våtrumsbehörighet behövdes alltså inte, utan vår superhändiga och estetiska Jejje var ett perfekt och väääldigt prisvärt alternativ 🙂 Stort TACK!

Annars har det varit full rulle hela veckan med MASSOR av plugg samt pyssel med hästar, får, katter & höns borta i Rävsvad. Till helgen blev det även besök av Rävsvads-tikarna Sally & Fenja, och dessutom tittade Jonas & lilla Sten förbi för en oplanerad övernattning. Ridning i Tierp har jag också hunnit med, och idag har jag till och med pulat in en nästan pluggfri dag. Livet leker, och det enda som saknas är mera tid… 😉

Ett gäng bilder följer, ha det gott!

frulle

Beställd mysfrukost med nybakade scones och tända ljus.

jejje kaklar

Jejje har hunnit kakla en fjärdedels dusch.

färdigkaklat

Färdigkaklat, och vi är oerhört nöjda med kaklet som beroende på ljussättning och läge skimrar i koppar/brons/guld/silver. Nu återstår bara fogarna!

rockan

Rocky tog det piano medan matte slavade…

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.