Djur, djur, djur

Här hemma är tillvaron, som vanligt, fylld med härliga djurupplevelser. Utöver våra egna & lilla Ella har vi även spenderat tid med allehanda djur (hästar, katter, får & höns) på en av granngårdarna 🙂 Och jo, i lördags var det ju också dags för ännu en ridlektion på Tierps Ryttarklubb – denna gång på för mig nya bekantskapen Frisan <3 Mycket djurliv blir det!

Utöver ovanstående har jag & Tommie haft besök av bostonfantasten Monika, fikat hos Tina & Co på gården Fallet, vilat, promenerat och sådär i största allmänhet njutit av det underbara höstvädret. Lite förvärvsarbete har vi faktiskt också hunnit med 😉

Bilder följer nedan, ha det gott!

vesslan;canwerra;carduus

Mamma Vesslan  och “dansande” hingstfölet Carduus.

föl mamma

Carduus & Vesslan.

hästar

Anemone, nyrullade och bakutsparkande arabkillen Zihtar & halvt dold (inringad) trio i andra hagen.

kisse

Söt liten Rävsvads-kisse.

monika

Monika på tur med bostisarna Ella, Zaga & Zonett.

tommie ella

Tommie & snuttisen Ella.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.