Bastubad & så’nt

sängbusJPG

Kissen Bus ligger i sängen och jäser <3

Efter att ha dragits med en förkylning i flera veckor fick jag känna mig riktigt frisk i ett par dagar innan det var dags för… halsont 🙁 Hoppas, hoppas att det vänder direkt för jag har varken tid eller lust med flera sjukdagar. Bort, bort, bort!

Annars rullar det på med studier (inget jullov här inte!), förvärvsarbete, förberedelser inför julen och sist men inte minst: En jäkla massa bastande 🙂 Bra för blodcirkulationen, och underbart för värkande leder. Efter gårdagens ridlektion var jag faktiskt rejält mör hela dagen, men smärtan försvann efter bara en kort stund i bastuvärmen. Heeelt fantastiskt 🙂 🙂

Ha det gott så länge!

/ Storkelina

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.