Fridfull jul & så’nt

Inför julhelgen laddade jag tillsammans med Danne, Matte, Alicia, Tony, Marie, Frida, Tina & Stefan upp med ett fantastiskt trevligt besök på Gävletravet. Samtliga utom Tina & Stefan, som ju körde lopp, hade bokat bord på restaurangen där undertecknad intog en helt gudomlig trerättersmeny 😛 Jag smaskade således i mig en tunnbrödskorg fylld med skagenröra, hjortytterfilé samt avslutningsvis hjortronpannacotta OCH konstaterade att min måttligt travintresserade Tommie borde ha följt med enkom för den utsökta matens skull. Och det trevliga sällskapet förstås! 😉

Dagen före julafton kom mamma upp för att husera hos mig & Tommie över julhelgen. Såå mysigt, och dessutom så himla roligt att mamsen orkade vara med på STORjulen hemma hos Danne & Tina. Vi var inte mindre än 20 vuxna och 2 barn som åt, delade ut klappar, pratade och skrattade tillsammans – mycket lyckat! 🙂

Utöver julaftonsfirandet har julhelgen varit ytterst lugn och stillsam. Det har mest blivit en massa prat med Tommie & mamma, men därtill har ju också mååånga köttbullsmackor, prinskorvar, sillbitar, brysselkål (min favorit) och Janssons Frestelse-portioner slunkit ner. Denna aftons pizza var riktigt välkommen…

Sist men inte minst så har vi haft Christian & Jejje på bastuinvigning med efterföljande spelkväll och det blidde således ett parti UNO, en vända Alias och några “tag” på Dart-tavlan. Och jo, det fanns naturligtvis ett och annat straffmoment under spelens gång 😉

/ Storkelina

IMG_0017

Alicia & hennes “vovva” innan den eminenta travrestaurangen äntrades.

IMG_0038

Brorsan Åke & mamma under trevligt besök hos Åke & Co.

FullSizeRender

Mamma krävde att få träffa Christians nya juvel Herta (tösen i Christians famn).

IMG_0064

Christian, Tommie & Jejje i bastartagen.

IMG_0071

Christians vidriga straff-shot: En sörja bestående av Jack Daniels Winter Jack Apple Liqueur, Bacardi & Gin…

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.