Travgala & så’nt

Veckan som gått har inte bara bjudit på härligt väder, utan även en massa annat trevligt. Min nya tjänst som informatör (fortfarande på Svensk Travsport) känns oerhört inspirerande, och i fredags körde jag dessutom årspremiär för “jobba-hemma-kontoret” ute på verandan. Det var så himla gott att sitta och jobba samtidigt som Stall Erlandssons hästar passerade en efter en, dels för vagn med Stefan men också under sadel med duktiga Fanny.

I lördags morse åkte jag & Jejje till stallet för veckans ridpass, och utöver lektionen hade jag egentligen bara ett mål i sikte: Att alla de nybyggda naglarna skulle klara sig till lördagskvällens gala. Men… Tji fick jag, för när jag var klar och hästen hade släppts ut i hagen upptäckte jag att en av naglarna var väck 🙁 Hade dock en så’n rackar’ns tur att nagelskrället låg i en av mina ridhandskar, så det var bara att åka hem och plocka fram superlimmet. Inte optimalt, men det funkade! 😉

Klockan 12 kom Tina & Danne och hämtade mig för avfärd till Bollnäs, och vi fiskade sedermera upp Mickis i Tierp. Efter lunchstopp på Tönnebro Värdshus skulle vi glada hågen åka vidare mot hotellet i Bollnäs, men icke då… Dannes bil gick sönder, så vi fick vackert sitta och vänta på taxi. En dryg tusenlapp fattigare kom vi så småningom fram och gjorde oss i ordning för fest, och kvällen/natten avlöpte sedan friktionsfritt. Toppentrevligt! 🙂

I dag har det varit resdag (bästa Matte åkte upp till Bollnäs och hämtade oss <3), och det var grymt skönt att komma hem till lilla Bus. Efter några timmar kom även en efterlängtad Tommie, som valde viktig hockeymatch i Södertälje framför fest i travets tecken, och vi fick en stunds soffamys. Nu? Trött…

/ Storkelina

Grain Launcher;trav

Fanny och fine varmblodstravaren Grain Launcer, som senare fick njuta av en skogstur.

FullSizeRender

Jag, Tina & Mickis <3 Tyvärr syns det inte riktigt på bilden hur lockiga och fina vi var i håret (tack för det, Mickis!).

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

1 svar på ”Travgala & så’nt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.