Tokhärlig söndag

Har haft en helt underbar söndag, som inleddes med att jag lade och sedermera gick ett spår med Catla. Efter spårarbete och fikapaus blidde det även en hundpromenad och sedan över till Danne & Tina för premiärtur bakom shettisen Madde. Såå himla kul att köra den lilla, som hade finfin framåtbjudning och pinnade på i en härlig fart. Supermysigt! 🙂

Medan jag var ute och roade mig med allehanda djur fixade Tommie med vår nya hall (entrén är äntligen flyttad från köket!) och skruvade upp stänger i nya klädkammaren (före detta toa & dusch). Ska bli så underbart skönt att få plats för alla de kläder, som på grund av platsbrist har förvarats i gäststugan. Det har liksom inte blivit av att använda dem när de varit så svårtillgängliga (allt är ju som bekant relativt 😉 )…

Nu ska jag ladda för morgondagens förvärvsarbete hemma i skogen 🙂 Vad det innebär?! Jo, så fort tv:ns fjärrkontroll är ledig ska jag lyxa till det med lite härliga såpor. Favorit för dagen är den turkiska serien Förväxlingen.

image

Hundtur, tur med shettis & fina Titans Hild.

image

Hall & klädkammare. Ny dörrmatta är på ingång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *