En prinsessa på vift

image

I söndags var det åter dags för unghästutställning för vår pärla Titans Hild, denna gång i form av landsfinal på Bergsåker (Sundsvall). Det blev således en massa pyssel i stallet både fredag och lördag, då jag & Jejje gjorde allt för att Hild skulle bli så tjusig som möjligt. Och jo, vi tränade henne även på ljudet av en skumpaflaska som öppnas 😛 Hursomhelst, tidig uppstigning på söndag morgon och sedan avfärd norrut med Hild, Jejje & Mickis. Sedan? Efter körprov och visning för hand i ringen förstod vi att vi hade kunnat stanna hemma… Vår prinsessa skötte sig förvisso perfekt och var vacker som en dag, men domarna gjorde överhuvudtaget ingen exteriörbedömning (gick på den i “kvalet”) utan fokuserade på att hästarna skulle trava fort i körprovet. Normalt sett handlar körprov om att bedöma hästens aktion/förmåga till vägvinnande trav, men i det här fallet var det alltså annorlunda. Riktigt surt när man har en storvuxen unghäst som behöver tid på sig innan det är dags för några tempon att prata om 🙁 Hade vi känt till förutsättningarna hade vi inte åkt några 60 mil!

/ Storkelina – besviken men fortfarande STOLT

 

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.