Långhelg har passerat

Det händer dessbättre väldigt sällan, men i torsdags kväll kände jag mig ruskigt ensam och isolerad 🙁 Trots röd dag på fredagen så slocknade Tommie redan kl 20.30 (utmattad av arbete och träning plus laddade upp inför fredagens skidåkning…), det var inte något endaste vettigt att se på tv OCH jag blev till råga på allt sugen på en massa godsaker som vi inte hade hemma. Och jo, utöver att chauffören redan hade gått och lagt sig så insåg jag rätt snart att den enda butiken inom en mils avstånd strax skulle stänga. Hua, det blidde till att festa loss på två bananer och nu hoppas jag innerligt att jag redan har avverkat årets tråkigaste kväll 😉

Medan Tommie gav sig ut i Tierps skidspår passade jag på att hänga med Wilma & Cicci på hoppträning i Pålsbo Ridhus cirka åtta kilometer härifrån. Även några timmar på lördagen tillbringades på samma sätt (för min del då, Tommie vilade) och trots tre lager kläder båda dagarna så har jag känt mig mer eller mindre djupfryst alltsedan dess. Mitt nya namn är isdrottningen 😉

Under lördagskvällen tittade Jejje förbi en sväng och i går fick Tommie med sig sin skidpartner Vickan, sambon David & dottern Evelina hem för en fika efter avverkat träningspass. Mycket trevligt och extra härligt att se lite folk efter “den där” torsdagskvällen 🙂 🙂

Efter ett par veckors ledighet började allvaret återigen i morse, och nu är det väl i princip jobb fram till sommarsemestern som gäller. Kanske låter lite deprimerande, men faktum är att jag är full av energi och riktigt längtar efter att jobba mig fram mot våren. Känns gott!

athena

Underbart söta B-ponnyn Athena.

enbent

Här har jag lyckats med konststycket att få en fullt normal stallhund att se enbent ut 🙂

golden grace

Vackra Golden Grace & lite av Cicci.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.