Dressyr, indiskt & så’nt

Känner mig riktigt tillfreds efter en toppenfin arbetsvecka med fina människor och mycket skratt 🙂 I morse var det dessutom terminsstart för ridningen och det gjorde att även helgen inleddes på bästa sätt. Ett fartfyllt dressyrpass på fine Spirit och jag fick jobba så hårt på bromsen att jag slapp frysa trots ett tiotal minusgrader.

Denna lördag blev det tidig middag (läs vi missade lunchen…) och det i form av indiskt. Det var David Batras “oheliga köttbullar” som för första gången stod på menyn här hemma och tillsammans med basmatiris, naanbröd & en kall öl smakade det alldeles utmärkt 😛 Med andra ord en rätt jag kommer att laga igen!

Annars rullar det mesta på som vanligt, vilket i dessa dagar betyder att Tommie är som uppslukad av träning (!). När han inte jagar snö (och åker skidor) i olika skidspår så står han här hemma och nöter på cross trainern mellan 60 och 90 minuter. Jag är djupt imponerad över hans beslutsamhet! Själv nöjer jag mig oftast med långa promenader, lördagarnas ridpass och att greppa/lyfta ostbågar 😉

Ha det gott!

Golden Spirit;tirk

Golden Spirit på Tierps Ryttarklubb.

Oheliga köttbullar;David Batra

Lördagsmiddag: David Batras oheliga köttbullar.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.