Söndagsshopping

Sedan jag blev landsbygdsboende (i avsaknad av körkort) är det ytterst sällan jag går i andra affärer än matbutiker. Shoppar gör jag ändå, men nästan uteslutande via nätet. Hursomhelst, i dag släppte Tommie av mig på Gränby Centrum (jo, man säger på…) så att jag fick några timmar att shoppa loss ordentligt 🙂 Hur det gick? Köpte kosmetika till ordinarie priser och sedan åkte jag & Tommie vidare och tittade på reptiler samt köpte 40 kackerlackor (nya ödlematen). Någon shoppare av rang tycks jag aldrig bli – jag är helt enkelt alldeles för lat för det 😛

IMG_0906

Skäggagamsbebisar hos Herpers Choice.

IMG_0952

Det är jobbigt när jag misslyckas med inloggningen och tydligen inte är människa…

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.