Picknickdrömmar & helgresumé

Jag längtar massor efter en hederlig gammal picknick. Att mysa på en filt, i vackert väder, med massor av gott att äta & dricka 😛 Dessvärre är inte Tommie det minsta intresserad av det och har inte varit sedan vår enda gemensamma picknick i Ursvik på 90-talet (hm, var jag inte tillräckligt mysig?! 😉 ). Hursomhelst, när jag väl har bestämt mig för nå’t så genomför jag det – med eller utan sällskap 🙂 Erfarenheterna säger mig dock att det inte alltid blir sådär rackar’ns mysigt som jag har tänkt mig. Det är därför jag varje vinter motstår frestelsen att ta med mig en termos med glögg på en hundpromenad. Kan liksom ana hur jag sitter där på en sten, med en mugg glögg i näven, och krampaktigt försöker tycka att det är JÄTTEmysigt 😉 🙂

Helgen har varit finfin med ridning och 4-årskalas på lördagen och diverse hundaktiviteter i dag. Tommie är rätt ledbruten efter den senaste tidens enträgna skidåkning och tar det nu lite lugnare för att vara i skick för de nio milen i Öppet Spår den 26 februari. Jag är sååå stolt över hur han kämpar på och var naturligtvis fullt inställd på att följa med och kika när det väl beger sig sista helgen i februari. När Tommie påminde mig om hur lite man ser (jag “såg” ju pappa åka Vasaloppet en gång), och dessutom berättade att man kan följa åkarna via en app, så tänkte jag dock om. Tror att jag nöjer mig att stötta och följa Tommie på färden hemifrån soffan <3

Hemma hos Danne & Tina för 4-årskalas med smörgåstårta och pussande på Titans Hild.

Underbar söndagspromenad i strålande sol.

Söndags-Holly hemma på tomten.

Detta inlägg är publicerat under Okategoriserade av admin. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.