Jobb, städning & mat

Denna onsdag inledde jag med drygt fyra och en halv timmars förvärvsarbete, men det var vad jag gjorde efteråt som var det verkliga jobbet. Jag överraskade nämligen mig själv med att ha energi över till en sisådär sex timmar städning 🙂 Underbart skönt att fixa allt det där man gör allt annat än dagligen, men nu jäklar är frysen avfrostad + all smutstvätt ren + badrumsskåpet urtorkat + speglar & fläktkåpa putsade + skinnsoffan återfettad + golven torkade osv. Fy fasen vilken hjältinna jag är! 😉 Och jo, jag passade även på att elda lite skräp medan hundarna sprang av sig – eld (i lagom mängd) är ju så himla rogivande.

Annars ligger jag här och suktar efter allehanda maträtter och jag trooor att grillade högrevsburgare står högst på önskelistan. Är dock sugen på smörgåstårta och fläskfilégryta också, men jag skippar nog att göra alla rätterna samtidigt. Hm, varför tänker jag nästan alltid på mat när jag kryper ner i bingen?! Märkligt…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.