Lördagsresumé

Fina Ante (egentligen Jantar). Foto: Gunnel Hedberg.

Efter en tung arbetsvecka (mycket huvudvärk och halvtaskigt humör) kom så äntligen helgen, och den var förstås mer än välkommen. I morse blev det, precis som vanligt, ridning i Tierp och det liksom förra gången på Ante. Ett riktigt bra ridpass där jag var nöjd både med mig själv och hästen, som var superduperduktig <3 Så himla skön känsla! 🙂

Väl hemma från ridningen blidde det dusch OCH veckans överlägset bästa tupplur. Älskar att gå upp tidigt på lördagar och sedan få den där lyxiga och välbehövliga vilostunden mitt på dagen 🙂 🙂 Jag är nämligen inte smart nog att lägga mig tidigt på fredagskvällarna – inte min grej liksom 😉

Under kvällen har jag & Tommie ätit en god middag och sedan festade vi, för första gången på lääänge, till det med varsin Irish Coffee 😛 Inte tokigt alls! Nu? Jo, fan går på torra land och jag ligger redan till sängs. Hm, börjar åldern ta ut sin rätt?! Nä, det kan jag ALDRIG tro 😉 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.