Arg ödla och oväntat besök

Här är Wilma Ö bara delvis uppblåst men ändå långt ifrån sitt vanliga, söta jag…

I dag fick jag & Tommie för första gången se vår ödla riktigt arg och hotfull. Hon blåste upp kroppen till sin dubbla bredd, spände ut skägget till en ruskig krage, gapade och visade tänderna… Och jo, när jag stoppade in handen så gjorde hon allt detta samtidigt som hon hoppade emot mig och gjorde ett utfall (ja, jag blev rädd)! Efter att ha läst på en del så insåg vi iallafall att vår lilla vän inte helt plötsligt har blivit aggressiv, utan att hon sannolikt var upprörd och lite stressad av att husse hade möblerat om en smula i samband med storstädning av terrariet. Hursomhelst, Wilma är åter nöjd och glad och det ät det viktiga 🙂

Under kvällen fick vi besök, först av Jejje och sedermera även av hennes Christian. Helt oplanerat, men mycket trevligt 🙂 Som alltid! Nu? Lite sömn vore fint, åtminstone inom de närmsta timmarna 🙂 😉 Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.