Bra dagar!

För första gången på länge så känner jag mig heeelt frisk 🙂 Misstänker att det är förklaringen till att jag under gårdagens ridpass (dressyr på angloaraben Pride) slapp flåsa som ett tröskverk i varje galopp. Skönt!

De senaste dagarna har jag hunnit med typ allt och inget. När jag & Tommie åkte över till grannen Cicci för att överlämna en blomma och en liten gåva på hennes 40-årsdag så blev vi, helt oplanerat, kvar och fick avnjuta såväl smörgåstårta som fika (vi och närmaste familjen liksom 😉 ). Och jo, även om vi egentligen inte ville tränga oss på sådär så var det toppentrevligt 🙂 🙂

Har även skjutit en ynka serie (fem skott) pistol, legat i en grop (lä där 😉 ) och njutit av vårvädret, ätit en massa gott samt haft fikabesök av Jejje. Hehe, vet inte vad det är för särskilt just i år men det enda (nästan då) jag & Jejje har pratat om i månader är att bada. I simhallen, i Trollsjön och i en kommande pool på Annelund. Bada, bada, BADA alltså 😛 

Loppan, Rut, Embla, Wilma & Grace i en av Rävsvads-hagarna.

Blir lika fascinerad varje år över att de små blomstackarna tar sig upp bland ogräset.

Tommie fick än en gång ett shopping-uppdrag: Välj dom som är “mest Helena”. Han lyckades finfint!

Helena Sundström Storck;Helena Storck;

Bild från när jag klättrat upp från min vindstilla grop 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.