Påskliv

Äggröra med rökt skinka & chili – mycket gott!

Efter en finfin arbetsvecka blev det så dags för påskledighet och det känns ju inte alls fel 🙂 Som så många gånger förr så firar jag & Tommie helt kravlöst och okonventionellt där det enda traditionella inslaget, så här långt, är ägg. Hur de serverades? I form av äggröra med rökt skinka & chili 😛 Och jo, när jag väcktes i morse så väntade både äggröra, färdiga smörgåsar och kaffe på mig. Såå sött gjort av Tommie <3

Resten av helgen är härligt oplanerad och har därmed utrymme för allt och inget – precis som jag vill ha det. Älskar nämligen friheten att kunna vara tokspontan och flexibel, även om det sedan slutar med att jag/vi inte gör ett dyft. Bara vetskapen om att jag är fri att göra vad jag vill (förutsatt att djuren har tillsyn eller kan följa med!) är liksom själva grundpelaren 🙂 🙂

Slutligen, Glad Påsk alla glada!

Påskkärringen i Hindersbo

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.