Mera påskliv

Den på förhand oplanerade påskhelgen med kanske-gäster-på-lördagen (Mickis & Billy) har såhär långt varit ypperligt trevlig 🙂

Eftersom både påskharen & påskkocken hade missat vår adress åkte jag & Tommie iväg för att käka på långfredagen. Maten var, tyvärr, rent bedrövlig så vi fullkomligen kastade i oss den (mycket romantiskt, not! 😉 ) och skippade kaffe på maten. I stället vände vi hemåt men passade då på att bjuda in oss själva på fika hos Mats, Emil & Edwin i Rävsvad (Cicci & Wilma var ute på vift). Mycket trevligt, inte minst för att man alltid känner sig sååå välkommen hos familjen Lindquist-Pettersson <3

Våra ytterst eventuella lördagsgäster behövde vila ut efter Billys galna långfredag med 100 000 inkört (ännu en V75-seger med Gärdsjö Aragon) och: Frieri!! Och jo, det är Mickis som blir den lyckliga <3 <3 <3 I stället blev det supersmarrig silltårta och grillat hos Danne & Tina, som vi först varit tvungna att tacka nej till. Jättegott, ett finfint sällskap på runt 20 personer och med en uppiggande (hm…) Irish Coffee  som final 😛

I dag bar det av ner till Södertälje för den helt avgörande matchen mellan SSK och Visby-Roma. Och ja, efter en underbart skön SSK-seger står det nu klart att det blir allsvenskt spel även nästa säsong. Härligt! 🙂 🙂

Hos Danne, Tina, Alicia & Loke äter man alltsomoftast i det härliga uterummet.

Loke, snart fyra veckor “gammal”.

Titans Hild & hagkompisen, tillika miljonärskan, Fashion Diva.

Kärt återseende av Scaniarinken, där jag under 13 års tid såg alla A-lagets seriematcher.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.