Maxade sommardagar

Ser tillbaka på en vecka full av aktiviteter och, dessvärre, även ryggsmärtor. I torsdags kväll lyckades jag hursomhelst ta mig igenom en drygt tre timmar lång konsert med Guns N’ Roses och trots att jag hade så ont att tårarna hela tiden var nära så var det i slutändan sååå värt det. En toppenspelning och supertrevligt sällskap i form av Tommie, Jonas och några till. Härligt! 🙂

Efter fredagens förvärvsarbete (kort dag hemifrån) hade jag & Tommie bråttom till granngården Annelund där Christian, Jejje och deras blott ett dygn gamla Charlie tog emot. Fantastiskt skönt att den lille var så söt, jag kan nämligen inte med att säga det om jag inte tycker så. Och oftast tycker jag inte att bebisar är särskilt söta…

Trots torsdagens bravader så var ryggen mycket bättre på fredagen, vilket betydde att jag (mot alla odds) pallade med ytterligare en spelning. Den här gången var det ståplats på Skogsvallen hemma i Våla som gällde och det var Eddie Meduza lever respektive Björn Rosenström som stod för underhållningen. Och jo, innan det bar av till “vallen” lät jag & Tommie oss bjudas på champagne hos Mattias & Elin 😛 Kvällens färdmedel? Ditresan med chauffören Sandra i en gammal Amazon och hemfärd i en Buick från 1937. Såå coolt!

I lördags var det åter dags att gå på husvisning för syrrans räkning och det visade sig vara ett riktigt fint objekt. Budgivning pågår, mycket spännande. Annars var helgen lugn och utöver kvalitetstid med alla djuren så hände det inte mycket här hemma. Fast okej, en liten sväng till skjutbanan blev det ju förstås och dessutom kom vår fina vän Fanny förbi på en kort visit.

Lite bildbevis följer:

Torsdagens något udda jobblunch.

Innan konserten blev det mat på en av restaurangerna i Mall of Scandinavia.

En riktigt god champagne!

Chauffören Sandra, Tommie, Mattias & Elin.

Fanny & Holly <3

Lördagskväll i naturen med Catla. Resten av flocken stannade hemma.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *