KM & så’nt

I lördags var det dags för etapp 1 i mitt första klubbmästerskap i Östervåla Skytteförening. Tävlingen har delats upp på två dagar (andra etappen i september) och vi skjuter totalt fyra vändor med sex 5-skottsserier. De två första vändorna klarades av i lördags och det är den bästa vändan, oavsett vilken av dagarna, som till sist vinner. Och jo, glädjande nog så var det jag (nybörjaren!) som toppade efter lördagens deltävling 🙂 Såå roligt, och nu måste alltså någon av herrarna slå mitt resultat för att avgå med slutsegern. Det tror jag förvisso säkert att någon kommer att göra, men å andra sidan har ju även jag chansen att förbättra mig. Spännande!

Lördagskvällen spenderades på hemmaplan, och utöver att “soffmysa” med Tommie och resten av flocken så tittade Wilma & nya ponnyn Lissan (Lisrua Blue) förbi. Ett riktigt tjusigt och trevligt nyförvärv 🙂

Annars har jag, som vanligt, ägnat mig åt diverse djurpyssel och förvärvsarbete. Och jo, nu när det har varit paus från hästarna några veckor börjar jag få ordentlig ridabstinens…

KM i Östervåla Skytteförening, där bland andra brorsan Åke & Tommie stod för motståndet.

Wilma & Lissan <3

Etappvinsten i KM firades med färdigblandad Pina Colada 😛

Holly på de övre bilderna och Catla nere till höger.

En av våra pioner, vår änglaboston Teos favorit.

Världens finaste Bus <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *