Aktiva dagar

När första arbetsveckan efter semestern hade klarats av blev det storstädning av hela huset. Såå otroligt skönt när det är rent och snyggt överallt och att sedan toppa det med att gå och lägga sig i renbäddad säng är närmast oslagbart 🙂 Jo, jag veeet att jag är lättroad 😉

Fredagens ridlektion, denna gång på ståtlige skimmelkillen Cassie, följdes av ytterligare aktiviteter under helgen. Skytte både lördag och söndag, men tyvärr tycks jag vara inne i en riktig formsvacka 🙁 Bara att bita ihop och ta nya tag, men det känns oerhört frustrerande…

Annars har jag som vanligt ägnat mig åt allehanda djurmys och dessutom har jag börjat läsa en jättespännande kurs vid Mälardalens Högskola. Kursen i fråga heter, som jag tidigare har nämnt, “Att utveckla organisationer och ledarskap” och jag känner redan att den passar mig som handen i handsken. Kul!

Jag har även hunnit med att påta ihop en ny hemsida till Östervåla Skytteförening. Det återstår en del detaljer, men annars är jag nöjd såhär långt. Och jo, det känns väldigt tryggt att ha datorsnillet Åke som sidekick om det krånglar 🙂 🙂 Nu? Kvalitetstid med Tommie & våra fyrbenta pälsdjur innan det för min del blir dags för ett såpa-marathon framför tv:n. Såå himla lyxigt att få ha fjärrkontrollen för mig själv när husbonden går och sussar 😉 🙂

Ett städat hem är…

… i mitt tycke ett rofyllt hem.

Östervåla Skytteförenings nya hemsida.

Söta skäggisen Wilma <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *