Smått & Gott

Årets sommarsemester är över, och både jag & Tommie började således jobba i måndags. Innan dess hann jag dock med terminens första ridlektion och dessutom avverkade vi en kräftskiva här hemma i lördags 🙂 Vi var totalt 13 personer och fick en riktigt trevlig kväll, som dock slutade onödigt tidigt med mina mått mätt 😛

I afton har det varit träningsskytte och för min del gick det katastrofalt dåligt 🙁 Tröstar mig lite med att alla sköt sämre än vanligt och kanske, kanske att vi påverkades av att ljuset var sämre än vad det varit tidigare under sommaren. Skum belysning är ju inte optimalt när man har passerat 25 års ålder 😉

Annars börjar jag så smått att välkomna hösten och ser fram emot brasor i kaminen, tända ljus och en eller annan Guinness. Börjar också längta efter en lite annan typ av mat än “sommarmaten” och ser fram emot höst- och vinterrätter som Texas Chili Storkelina Style, Fläskfilé a la Solvik och lite indiskt. Blir hungrig bara jag tänker på det… Natti natt så länge!

Lite Tommie, lite jag & lite före detta kollegan Janne under lördagens kräftkalas. Tack för bilderna, Veronica! <3

Från dagens eftermiddagstur med Catla & Holly.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *