Sömnlös husmor

Sista tiden har jag i allt högre utsträckning drabbats av värk nattetid 🙁 På dagarna mår jag riktigt skapligt, men i vila värker det emellanåt från nacken och neråt… Väääldigt svårt att somna då, och i morse hann till och med väckarklockan gå igång innan jag fått en enda minuts sömn. Inte okej! Andra nätter, när jag väl somnar, har jag istället börjat vakna med en rent vidrig smärta i höger knä – flera gånger mitt i en mardröm om att jag bryter benet. Hehe, man kan nog säga att jag ser fram emot att å det snaraste få ett slut på detta elände.

Efter att till sist ha sovit ett par timmar i morse bestämde jag mig hastigt och (o)lustigt för att ta en semesterdag idag. Blev mestadels en rätt såsig sådan (skallen hänger inte riktigt med utan erforderlig sömn), men tog mig iallafall ut på en promenad OCH: Tömde, storstädade och slutligen iordningställde kyl, frys & skafferi. Kändes grymt skönt nu när jag har komponerat en 6-veckorsmeny och det ska storhandlas BIG TIME 🙂 Är ju dessutom av uppfattningen att det är trevligt när det är rent där det jag ska stoppa i munnen förvaras.

Nu är husmor starkt på gång 😛

Tömt, rengjort och snart överfullt 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *