Härlig hösthelg

Har haft en så’n där underbart skön helg med skapligt väder och en alldeles lagom dos med aktiviteter 🙂

I fredags kväll var det dags för terminens första hopplektion, på fina Frisan, och med höjdrekord i modern tid. Inte för att 90 cm är någon höjd att tala om, men det är definitivt det högsta jag har hoppat på en sisådär 27-28 år. Kul! Och framförallt är jag såå stolt över mig själv som övervinner rädslor (två hjärnskakningar just i samband med hoppning 🙁 ) istället för att banga. Mitt nya jag liksom 😉

Lördagen inleddes med en vända pistolskytte och därefter blev det till att kika på trav (grattis till andraplatsen duktiga Ringhio O.K, Mickis & Co!). Påbörjade även mitt & Tommies nya “matliv” med att hoppa in på lördag vecka 6 i den nyligen skapade 6-veckorsmenyn 😛 Efterrätten? Jo, den intogs hos bästa familjen Lindquist-Pettersson i Rävsvad där Wilma hade grejat kladdkaka & vispgrädde. En mycket trevlig avslutning på kvällen 🙂 🙂

Idag tog jag, Tommie & hundarna en rejäl promenad – hela två timmar lång blidde den. Ursprungsidén (min förstås 😉 ) var att leta upp närmaste vägen till syrrans nya hus fem kilometers bilväg härifrån. Hehe, riktigt så blev det inte men en riktigt härlig tur och MYCKET ömma fötter fick vi. Nu? Flocken sussar sött och jag gör i bästa fall snart detsamma. Natti natti!

Kelgrisen Mischevious i Rävsvad <3

Lördagsliv 🙂

Söndagspromenad i underbart höstväder.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *