Smärta & sötsaker

Trista dagar med en rejäl inflammation i vänster skuldra (strålar ut i armen och upp i nacken) gör att jag är minst sagt begränsad. Ordinerad en veckas vila så inget arbete vid datorn (läs jobb) och ingen ridning igår kväll 🙁 Det var iallafall en liten tröst att bästa Mickis kunde rida min lektion så att jag från läktaren fick se henne bemästra ponnyn (jodå! 😉 ) Feo. De var såå söta tillsammans och det är ju faktiskt väldigt nyttigt att titta på också 🙂

I övrigt är det mest mys med djuren som gäller och detta kryddat med gårdagens glädjeämne: Vår Wilma, som glatt visade upp sin ursöta mage och sina bedårande små lår <3 

Mickis, som till vardags håller på att ta montélicens, och Tirk-ponnyn Feo.

Skäggagamen Wilma visar upp sin mjuka sida 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *