Grönsaker & muskler

Barn har jag inga, men jag har Tommie och precis som de små människorna kan han vara lite kinkig med vad han stoppar i sig 😉 Det är framförallt två saker han bestämt ratar, nämligen svamp och alla grönsaker utöver gurka & tomat. Eftersom inte heller de två sistnämnda är något han direkt kastar sig över har jag ett litet knep: Att dagligen ställa fram hans tallrik preparerad med några tomatklyftor och ett par gurkskivor. Det är långt ifrån mycket, men tänker att det iallafall måste vara bättre än ingenting… Själv? Jag älskar både svamp och grönsaker och intar alltid en grönsallad eller exempelvis brysselkål till maten 😛

Det är många som har frågat vad jag har gjort med vänster axel/skuldra och enkelt uttryckt så kan man säga att det är de rödmarkerade musklerna på bilden nedan som är inflammerade. Den på den vänstra bilden har dessvärre konstrat ända sedan den sträcktes/töjdes ut när jag fladdrade av en häst för drygt ett år sedan 🙁 Hoppas förstås på snar bättring på alla muskulära plan! 🙂

Dukat med kärlek i närmare 22 år <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *