Hästliv & umgänge

Wilma & Lisrua Blue <3

Helgen var finfin och tjuvstartades redan på fredagskvällen med ridning i Tierp följt av en massa gott (kalte platte kallades det visst 😉 ) hos grannarna Christian, Jejje & lille Charlie. Mycket gott och väldigt trevligt 🙂

I lördags morse blev det sedvanligt skytte för både mig & Tommie och därefter fick vi oväntat fikabesök av Åke. Eftersom den sistnämnde hade missat skjutträningen blev det inte helt oväntat en tur till skjutbanan för hans del och jo, Tommie hakade på för ytterligare en vända. Själv valde jag lite skönhetssömn innan det var dags att fixa middagen som, helt enligt menyn, bestod av helstekt kotlettrad med kokt potatis, brysselkål, gräddsås & gelé. Grymt gott om jag får säga det själv! 😛 

Gårdagen hade jag till en början planer på att tillbringa på Solvalla med Mickis & Billy, men hade inte riktigt tid och ork för en dag i huvudstaden. Hehe, istället blev det uppstigning kl 05.15 för att åka med Cicci, Wilma & hennes ponnyer Athena & Lisrua Blue på tävling i Enköping. Det orkade jag egentligen inte riktigt heller, men jag ville ju såå gärna se nya ponnyn “Lissan” in action 🙂 En jättetrevlig dag, som så småningom följdes upp med en supersmarrig fläskfilépasta hos familjen Lindquist-Pettersson 😛 Sedan? Trodde att jag skulle somna ovaggad, men det blidde till att titta på Fifty Shades of Grey istället. Sen på bollen som jag ofta är så hade jag inte sett den och nu efteråt förstår jag faktiskt inte riktigt varför det snackas så otroooligt mycket om denna film – varken det positiva eller det negativa…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *