Regn, småkryp & inflyttning

Från gårdagens eftermiddagspromenad 🙂

De senaste dagarna har det regnat minst sagt ihärdigt, men igår tittade solen fram några timmar och bidrog till en riktigt fin höstpromenad. Så underbart att vara ute i sådant väder och om tiden medgav det skulle  jag kunna sitta ute i timmar och bara njuta 🙂

I tisdags morse när jag skulle åka till Stockholm och jobba kan jag lova att jag var ordentligt klarvaken. Klockan 05.20 när jag gjorde mig redo för avfärd och tog på mig jackan kände jag nämligen hur något nöp tag i min nacke. Efter illvrål och hysteriskt viftande ramlade “något” ner på golvet och visade sig vara en fet och fullvuxen kackerlacka (ödlemat)  🙁 🙁 Tommie försökte trösta mig med att just den aktuella arten inte kan föröka sig i vårt klimat, men å andra sidan har han också lovat att “ödlematen” inte kan rymma. Hm, undrar just hur det kommer sig att vi senare under kvällen hittade Catla smaskandes på en förrymd gräshoppa?! Hehe, gillas INTE!

Imorgon är en stor dag, för då går syrrans flyttlass från Eslöv i Skåne till nya “kojan” i Östervåla. Första gången på över 30 år som vi kommer att bo med mindre än 60 mils avstånd mellan oss, och det känns riktigt kul 🙂 Nu jäklar ska det sjungas Nu grönskar det och högläsas Kitty-böcker igen 😉

Storkelina – nybastad och klar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *