Underbara natur

Gårdagen bjöd på naturupplevelser av olika slag. Började med en after work till skogs, det vill säga jag & Holly tog en svampplockartur med vätskestopp lutade mot ett träd (iallafall jag 😉 ). Den överlägset godaste lättöl jag har druckit och jag gissar att det var den överfulla svampkorgen, sällskapet och den vackra omgivningen som gjorde det. Underbart var det! 🙂

Till kvällen blev det ridning i Tierp och på vägen dit såg vi en helt fantastisk regnbåge. Synd att jag inte hade sinnesnärvaro nog att be Tommie att stanna bilen och knäppa en panoramabild – hade nog blivit mäktig.

Efter att ha rensat all svamp (Tommie, icke svampätare, hjälpte till = kärlek <3) ) och förvällt densamma var det två rejält trötta människosjälar som kröp till kojs. Tommie somnade blixtsnabbt medan jag, som jag alltför ofta gör, låg och surfade på mobilen. Det sistnämnda råkade grannen Christians mamma Katta snappa upp (den evigt skvallrande Facebook/Messenger-appen), och vips inleddes en diskussion om den starkt lysande månen. Jag, som hade missat månskrället, hade förstås inget annat val än att klä på mig lite för att gå ut och kika. Den var förstås storslagen!

Idag är det långkok som gäller (Texas Chili – Storkelina Style) och i övrigt har det inte hänt så mycket utöver en skogstur. Skönt 🙂 🙂

Från gårdagens after work 🙂

Bus, som liksom Catla var hemma och vaktade huset under svampturen.

Över 3 kg trattkantareller (orensad vikt) 😛

Regnbåge & vacker måne.

Från dagens skogstur! Ser lite malplacerad ut på nå’t vis…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *