Oktoberdagar

I fredags kväll tände jag pappas & vår änglaboston Teos lyktor för första gången sedan i vintras <3

Veckorna tycks rulla på i en rasande takt och emellanåt är det faktiskt svårt att förstå vart tiden tar vägen. Precis som vanligt har jag jobbat, både på hemmakontoret och i huvudstadens Hästsportens Hus, och lika regelmässigt har jag spenderat en himla massa tid med Tommie & alla djuren. Vad som är nytt är att det även blivit en hel del tid med min nyinflyttade syster 🙂 

Under veckan har Kerstin & jag hunnit med en gemensam hundpromenad, ett besök hos Tina & vår prinsessa Titans Hild, en fredagskväll på ridskolan (tack för skjutsen!) och sist men inte minst: En häääärlig heldag i Uppsala med en flera timmar lååång shoppingtur på IKEA 🙂 😉 Även Tommie & hans släp hade äran att följa med till Uppsala så Kerstin blev med såväl ny tvättmaskin/tumlare som nytt handfat, tvättställsskåp, blandare, badrumsskåp, garderober och gardinstänger. Effektiva till tusen var vi! 🙂 🙂

Jag har även hunnit med en hel del här hemma. I onsdags kväll var Tommie på kurs direkt efter jobbet och det är sjukt så mycket jag får gjort när jag är ensam hemma hela dagen/kvällen. Hela huset blev städat, ankhuset urmockat och dessutom stoppade jag lite ljung i våra hängamplar.  Planterade även vid Teos grav och satte ut, och tände, hans & min älskade fars lyktor. Känns alltid lika fint och det gjorde mig som alltid väldigt känslosam… <3 <3 Ha det gott och lev väl!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *