Kalla fingrar & så’nt

Igår åkte jag & Tommie en sväng till skjutbanan, men jisses så kallt det blev om fingrar och fötter 🙁 Att stå på en kall betongplatta och greppa en kall kolv är ingen höjdare… Fullt begripligt att de flesta av klubbens pistolskyttar har gått i vinteride!

Efter skyttet bar det av till Kerstin, där jag & Tommie monterade ihop garderober medan värdinnan stod vid spisen och förberedde en riktig festmåltid 😛 Supergod mat fick vi, men dessförinnan stod förstås garderoberna på plats 🙂 Just att montera IKEA-möbler är för övrigt en av mina bästa grenar. För sex år sedan skruvade jag ensam ihop alla våra köksskåp och under åren har jag pulat ihop ett otal ”hemsläp” från nämnd kedja. De som skriver IKEAs monteringsanvisningar & jag tänker lika 🙂 🙂

Idag har det mest blivit jobb på hemmakontoret, men även motion av hundar och ett kort besök av Wilma & hennes Lissan. En bra dag!

Bus & Holly <3

Söndagsliv!

Wilma & Lissan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *