Arbetsliv & familjeliv

Idag möttes jag & Tommie av härligt vitt när vi kom hem 🙂

Torsdagen & fredagen förra veckan ägnades åt jobbkonferens, denna gång på Hesselby Slott. Rent arbetsmässigt var det mycket givande och även socialt var det en höjdare. Jag har verkligen ett gäng toppenfina kollegor, det gäller att stanna upp och riktigt tänka på det ibland 🙂

Väl hemma från huvudstaden hade jag sju minuter på mig att svida om från jobbkläder till ridmundering. Snabba ryck med andra ord och det var verkligen med andan i halsen jag kom till stallet och möttes av…. en JÄTTELERIG häst. Hursomhelst, med lite hjälp hann jag (nästan) få pållen ren och ridklar till lektionens början. Hoppning stod på schemat 🙂 🙂

I lördags var Tommie på heldagskurs på jobbet medan jag passade på att umgås med Kerstin & mamsen, som återigen var på besök. Mycket trevligt! 🙂

Söndagen tillbringades tillsammans med Tommies familj i form av gästande Mona, Anne, Dave, Livia & Nicki. Vi hade en supermysig eftermiddag och det är alltid lika kul att se Tommie tillsammans med sina fans (systerdöttrarna). Härligt! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *