Härliga dagar i hästens tecken

Gävletravet med Mickis & Unique Olivia, Tommie, Tina, Stefan & Fashion Diva samt ett gäng andra <3

Trots att det egentligen inte har hänt något speciellt så är vissa dagar bättre än andra. Bara en härligt positiv känsla som liksom strömmar genom kroppen och allt som händer runt omkring en – några sådana dagar upplever jag nu 🙂 

Till att börja med har jag haft en arbetsvecka späckad med möten, där jag har fascinerats och glatts över mina fina kollegor. Just nu jobbar vi med något som är helt nytt, ganska abstrakt och därmed tungt MEN alla är superengagerade och härligt positiva. Blir så himla stolt både över mig själv och mina arbetskamrater 🙂

Igår var det ridlektion på Tirk (Tierps Ryttarklubb) och denna gång i form av dressyr på Bjässen (Biezyn). En jättepigg och fin häst, som jag tror att jag kommer att tycka riktigt mycket om ifall vi får jobba ihop ett par gånger.

I torsdags när jag kom hem från jobbet upptäckte jag till min förfäran att jag hade tappat min mobil inklusive ID-kort och bankkort. Kändes ruskigt obekvämt tills jag, glädjande nog, fick veta att den fanns i säkert förvar i en bil (hade liftat lite 😉 ) en bit norr om Gävle. Eftersom jag kände mig tämligen ”naken” utan min lur bestämde vi att min kollega Johan skulle plocka med den så att vi kunde mötas upp under dagens tävlingar på Gävletravet. Det ena ledde till det andra och slutade med att jag & Tommie bjöds på brunch av fina Anna, som driver den eminenta Travrestaurangen. Måltiden intogs i sällskap med Johan & världens sötaste lilla Juni samt Staffan. Och jo, helhetsupplevelsen kröntes med en störtskön seger för Stefan Erlandsson & Fashion Diva och dessa två liksom Tina, Mickis & hennes Unique Olivia passade vi förstås på att träffa på stallbacken. En toppendag! 🙂 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *