God Jul & så’nt

Hindersbo-tomtarna & våra söta små nissar.

Den senaste veckan har varit ganska tung med begravning och en himla massa jobb. Trots det känner jag mig, som jag sa till Tommie, väldigt harmonisk. Det är nämligen så att så fort jag går in i min/vår ”hemmabubbla” är jag oerhört bra på att koppla bort yttre orosmoment/störande faktorer. Skönt!

Igår fick jag besök av Jejje & världens sötaste lille Charlie och i förmiddags var jag, Tommie & Åke en sväng till skjutbanan (första gången på länge, är ju som bekant lite kallt…). Bra uppladdning inför julen med andra ord och eftersom alllt är i ordning (typ mat & julklappar) är jag grymt tillfreds med tillvaron 🙂 Så, avslutningsvis vill jag önska er alla en riktigt God Jul och hoppas att även ni kan känna lugnet och harmonin. Ha det bäst!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *