Kanonhelg!

Helgen som snart har passerat har varit av allra bästa sort 🙂 Tjuvstartade den i fredags kväll med terminens sista ridlektion, den tredje i rad på pigge charmören Pride. Och jo, de senaste lektionerna har jag fått alla möjligheter i världen att ”träna bort” min farträdsla. Denna gång var det som att Pride, mitt i dressyren, fick en raket där bak och for iväg i all världens fart. Förstod faktiskt inte varför, för jag uppfattade aldrig att han blev rädd för nå’t – det var mer som att det bara slog slint. Ja ja, jag satt iaf kvar och efter ett tag fick jag till och med stopp på honom 😉

Gårdagen inledde jag & Tommie med att tömma, rengöra och åter fylla på badtunnan. Även ankhuset fick sig en genomkörare (mockades rent och fylldes på med nytt spån) och innan vi drog vidare till Gävletravet så tändes kaminen till badtunnan. Vi var nämligen smarta nog att förvärma inför planerade kvälls/nattaktiviteter.

På Gävletravet väntade bord på Travrestaurangen, där vi tillsammans med Mickis & Billy intog en rent utsökt trerättersmeny 😛 Vi hade även nöjet att se finfina V75-tävlingar och bevittna en trevlig ceremoni i vinnarcirkeln, där de nybakade proffstränarna Billy (Svedlund) & Oskar Kylin-Blom uppmärksammades.

Efter tävlingarnas slut rullade vi hemåt och väl hemma förberedde vi för bad med gästerna Cicci & Mats. Vi måste ha haft det skapligt gott där vi plaskade runt, för när vi väl klev upp (med träningsvärk i skrattmusklerna 😉 ) hade klockan rusat iväg till 02.30. Härligt!

Idag har vi mest bara tagit det lugnt. Kerstin & Chivas kom förbi för en kopp kaffe & en dusch (badrumsrenovering pågår där borta i Sillebo), men annars har det inte blivit mycket gjort. Skönt 🙂 🙂

Fine angloaraben Pride på Tierps Ryttarklubb.

Holly & Catla blir störda av enerverande fotograf mitt i eftermiddagsluren.

Tommie, Mickis & Billy – mitt finfina sällskap på Gävletravet igår.

Mats & Tommie syns knappt, men de sitter iaf där i badtunnan.

Yrvaken Bus i bästa kattbädden: En kartong med mjukisfilt i botten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *