Sol & vind

Igår när jag kikade på väderprognosen blev jag så himla glad – den lovade en torsdag med 5 plusgrader och strålande sol. Glömde dock att kolla det där med vindarna och blev därför mäkta besviken när jag vaknade i morse och det blåste halv storm… Locket på badtunnan flög all världens väg, ett antal ljuslyktor hade åkt i backen och marken nedanför var full med glassplitter. Usch! 🙁

Medan det blåste som värst var det dessbättre arbetstid så jag laddade upp med dator, en brasa i kaminen och en eller annan kopp te. Inte alls synd om mig med andra ord och framåt eftermiddagen avtog vindarna precis lagom till det var promenaddags 🙂 Hur fint som helst när jag, Catla & Holly tog vår ”lilla” tur (Bus valde att ligga kvar hemma på den varma torktumlaren) och solen ger verkligen en extra krydda på tillvaron.

Efter en lugn kväll (för mig, Tommie var duktig och ”diskade”ur badtunnan) är det strax dags för lite sömn. Vi är som vanligt fem individer i sängen (med totalt 16 ben 😉 ) och det är ju bara såå himla mysigt <3 Natti natti!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *