Firande & så’nt

I lördags gjorde jag något så ovanligt som att fira min födelsedag. Bortsett från när jag nollar så brukar jag liksom låta födelsedagen passera som vilken dag som helst, men det satte mamsen stopp för denna gång 🙂 Det blidde således till att slänga ihop ett par smörgåstårtor och utöver mamma så gästades vårt hem under eftermiddagen även av Kerstin, Åke, Jenny, Sebbe, Matte & Elin. Mycket trevligt och dessutom fick jag en massa fina presenter 🙂

Firandet fortsatte även under lördagskvällen och då i form av besök av Mickis & Billy. Jag fick en alldeles för fin present (ridtröja av märket Ariat) innan vi övergick till att slafsa i oss smörgåstårta, ta en vända i badtunnan och slutligen kasta pil (som alltid med straff för förlorarna 😉 ).

Annars har jag ägnat mig åt jobb, djur- och hemmaliv samt en och annan ridlektion. Just idag har Östervåla badat i ett strålande solsken med ett gäng friska minusgrader och en massa härlig snö. Underbart!

Bea, min kompis på fredagens hopplektion.

Smörgåstårtor, Åke, mamsen, Tommie & Matte.

Holly & Catla, Åke & Kerstin, Elin & Holly samt Sebbes ryggtavla.

Måndagsmys, som följdes av en skön bastu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *