Antikrundan & lite annat

Jaha, nu har det varit sådär rysligt dåligt med uppdateringar igen MEN nu är det dags 🙂 

I onsdags var jag & Jejje ännu en sväng till vår Hild, som denna gång longerades. För min del blev det ytterligare hästaktiviteter under kvällen, då jag hängde med Tina, Stefan & Conrads Elin ner till Solvalla. En jättetrevlig kväll med en duktig häst, som rekordsänkte med nästan en sekund.

Fredagskvällen ägnades i sedvanlig ordning åt ridlektion i Tierp (denna gång på fina skimmeln Bea) och därefter hann jag, Tommie & resten av flocken med lite soffmys innan det var dags att krypa till kojs.

Lördagen inleddes med en rejäl storstädning av ankhuset innan det så småningom var dags att åka till Tierps Ryttarklubb för dagens STORA händelse: Antikrundan (klubbtävling i hoppning för antika människor över 30 (!) år). Och jo, jag deltog och är sååå stolt över mig själv – särskilt med tanke på att jag får svindel av nå’t så simpelt som att stå på en stol 😉 Eftermiddagen/kvällen avslutades med en härlig middag, och Tommie hade slutligen vänligheten att frakta hem mig 🙂 🙂

Igår hade vi besök av Tommies mamma & mormor Aiva. Jättemysigt, och dessutom blev det lite som att fylla år igen (presenter 🙂 ). När gästerna hade åkt hem hade vi dessutom turen att snika in oss på smörgåstårta hos bästa Rävsvads-familjen. Ikväll? Kallt ridhus och hoppträning med Cicci, Wilma & ponnyn Lissan. Nu? Trött men nöjd sida vid sida med min älskade flock <3

Aiva, förstagångsbesökare i Hindersbo, och lilla Catla.

Jag, The Golden News & lille Charlie agerade publik till Jejje & Hild.

Bilder från lördagens begivenheter.

Jag & Frisan. Foton: Gunnel Hedberg.

Jag & Frisan. Foton: Gunnel Hedberg.

Jag & Frisan. Foton: Gunnel Hedberg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *