Allt och inget

Hehe, då har jag äntligen provkört vår ”nya” bil, den där fiffiga med automatlåda 🙂 Inser ju mer och mer att jag faktiskt kommer att behöva ett körkort… Utan körkort är jag ju i någon mening låst vid nuvarande jobb & boende, medan ett körkort skulle innebära större valmöjligheter för både mig & Tommie. Vi skulle exempelvis kunna flytta till en annan del av Våla, och jag skulle kunna jobba i Sala även om vill ha ett jobb i Gävle. Ni fattar! 🙂

Idag har jag & Kerstin varit nere i Åkersberga, där vi träffade prästen som ska hålla i Håkans begravningsceremoni. Kändes så bra det nu kunde göra, men också väldigt tungt. Allt blev så väldigt påtagligt…

Nu ska jag kika vidare på den superviktiga (allt är som bekant relativt) matchen mellan SSK & IK Pantern. Återstår att se om det är färdigspelat eller om det blir slutspel för SSK. Ha det gott så länge!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *