Fredag, lördag, söndag

I fredags kväll var det sedvanlig ridning på Tirk, och denna gång i form av hoppning på skäcken Ante. Gick väl sådär, vi var ett mindre väl synkat ekipage…

Lördagen inleddes med en dressyrlektion, återigen på härliga Tirk, och följdes upp med att jag gjorde ett pass som stallvärd(inna). Enkelt sagt gick det ut på att finnas till hands och svara på frågor om exempelvis ponnyernas utrustning men det blidde även en del borstande, sadlande och tränsande åt elever som hade teoripass precis före sina lektioner. En riktigt mysig dag med alla småttingar, föräldrar, far/morföräldrar & fyrbenta 🙂 🙂

Efter att tålmodige Tommie hämtat mig i Tierp blev det till att åka hem och duscha & svida om. Nästa mål var nämligen en härlig måltid (Flygande Jakob :-P) hemma hos Kerstin. Även Jenny & Sebbe var där och vi tillbringade ett par riktigt trevliga timmar tillsammans <3 Sedan? Hem till tv:n och viktig SSK-match, som dessvärre slutade med förlust…

Idag har vi alla, både två- och fyrbenta, mestadels varit hemma och tagit det lugnt. Jag & Tommie avbröt dock söndagsdvalan för en tur till ”vår” Rävsvadfamilj, som bjöd på namnsdagsfika för Edwin. Och jo, precis när vi skulle åka och värdfamiljen skulle stressa iväg till Emils innebandymatch tyckte min mogne make att det var en bra idé att dra igång ett snöbollskrig. Underbart! 🙂 🙂 

Annars är det mycket tankar kring Håkan oh den förestående begravningen. Man vill ju så innerligt gärna att den blir fin…

Hästliv 🙂

Middag hos Kerstin och hemfärd med rikt djurliv.

Den inringade snöbollen blev till en härlig fullträff på Emils rygg(mål)tavla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *